BMW X7 iPerfomance koncept na Frankfurtskem avtosalonu žal ni požel prevelikega navdušenja javnosti. A vendar je bilo podjetje Peisert Design radovedno, saj jih je zanimalo, kako bi ta kontroverzni stil izgledal na BMW serije 7.

“Ledvičke” na modelu X7 so bile morda res preveč neokusne, a ko jih še enkrat pogledamo na sedmici, vse skupaj ne izgleda več tako slabo. Sicer so še vedno prevelike ter obdane s komično velikimi zračnimi odvodi, še vseeno pa je vse skupaj veliko boljše za razliko od že videnega. Zdi se, da sta bočna predela serije 7 edina, kjer originalni konceptni dizajn deluje. Le-ta ima pridih evolucije, napredka; tudi kljuke, ki sicer spominjajo na splakovalne ročice, tu ne zmotijo. Tudi zadaj dizajn vsekakor ni slab. Tja so poskusili vnesti futurističen pridih. Vitki zadnji žarometi ter zračni odvodi rahlo izstopajo, vendar obstaja malo dvoma, da bi ljubitelji imeli raje to kot t.i. Bangle butt.

X7 iPerformance koncept na predogled postavi tovarniški model, ki bo predstavljen ob koncu naslednjega leta. Le-ta bo večji in prestižnejši BMW X5. Crossover se bo vozil na platformi CLAR in bo vseboval nabor šest- in osemvaljnih motorjev. Šepeta se, da bo na voljo tudi različica s štirimi sedeži in V12 motorjem.

Pustimo se presenetiti!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code