BMW Motorrad se je nedavno povezal s podjetjem Lego in želel čimbolj natančno upodobiti popularni avanturistični motocikel BMW R 1200 GS.

Lego modelček popularnega dvokolesnika je svoj prihod na trg obeležil 1. januarja 2017. Iz povsem istih lego kock pa se da očitno sestaviti tudi drugače oblikovana dvokolesna ali celo brezkolesna vozila. Oblikovalci pri BMW Motorrad so se tako pozabavali in sestavili različna motorna kolesa, najbolj pa jih je navdahnil leteči motocikel, ki je prejel ime Hover Ride Design Concept.

BMW oddelek Junior Company, inovativni oddelek za mlade oblikovalce je prejel nalogo, da izdelajo Hover Ride Design Concept in to jim je tudi uspelo s pomočjo paketa lego kock motocikla BMW R 1200 GS Adventure. Edina sprememba v sestavnih delih je propeler, ki je nameščen pod sedežem voznika.

Tako oblikovalce kot druge pri BMW Motorrad je koncept tako navdušil, da so t.i. BMW Hover Ride Design Concept tudi izdelali in je ta sedaj na voljo na ogled v LEGO World trgovini v Kopenhagnu.

Kako je izgledal celoten projekt si oglejte v spodnjem videu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code