BMW Abu Dhabi se vrača z izjemnim projektom. Tokrat je bližnji vzhod prikazal prestižnega BMW X6 xDrive50i, na katerega so namestili precej poprodajnih elementov.

Seveda je imel glavno vlogo pri snovanju tega projekta znani poprodajni proizvajalec AC Schnitzer, ki je športnemu terencu dodal pravo športnost in agresivnost, ki se uvršča na povsem nov nivo. BMW X6 je v tem projektu prejel razširitveni paket dodatkov Falcom, kar prestižnemu SUV vozilu doda tisto pravo noto.

Paket dodatkov tako vključuje številne elemente vključno z agresivnim in spremenjenim sprednjim ter zadnjim odbijačem, sprednjimi in zadnjimi razširjenimi koloteki, stranskimi pragovi, zadnjim difuzorjem, novimi izpušnimi zaključki, zadnjim spojlerjem ter sprednjimi režami na pokrovu motorja.

AC-Schnitzer-BMW-X6-abu-dhabi (1)

Seveda so vsi dodatki podprti z zanimivimi in ogromnimi platišči AC Schnitzer ter grafičnimi dodatki na karoseriji kar cilja na še večji poudarek športnosti velikega X6. BMW Abu Dhabi tokrat ni posegal v motor X6 xDrive50i. Slednji kot 4,4-litrski V8 pod pokrovom motorja razvije 450 konjskih moči in 650 Nm navora, to pa zadošča, da 2245 kilogramov težek X6 do 100 km/h pridrvi v le 4,8 sekunde.

Vrhunska zmogljivost s fenomenalnim izgledom je ti kar išče veliko kupcev. Današnji primerek X6 predstavlja prav to!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code