Kako bi odreagirali vi, če bi ugotovili, da je v vašem avtu svoj dom našla približno dva metra dolga kača? Kaj šele, če bi izvedeli to šele po vožnji? To se namreč zgodilo naslednji lastnici BMW serije 1.

Kdo bi si mislil, da bi se kaj takšnega lahko zgodilo v slovenski prestolnici? Takšnih zgodb smo namreč navajeni bolj iz kakšne Avstralije, kjer so nevarne živali na vsakem vogalu.

goz-bmw-serije-1 (2)

Ko že mislite, da ste doživeli vse: lastnica Alpine White Facelift F20 serije 1, Neja B. je doživela prav poseben začetek tedna. Iz štepanjskega naselja, kjer je bilo vozilo prvotno parkirano, se je odpeljala v garažno hišo Kongresni trg, ob izstopu iz vozila pa je ugotovila, da se čez pokrov motorja razteza dolga kača! Navadni Gož, ki je znan po tem, da je dober plezalec, je v paniki zavetje našel v špranjah “ledvičk”, kamor se je skrila tako globoko, da situacije niso znali rešiti niti gasilci, ki so prišli na pomoč.

goz-bmw-serije-1 (1)

Zadnja rešitev? Razstaviti sprednji del vozila. Enka je bila sicer prepeljana na Avto Aktiv v Trzin, vendar je tam iz vozila zlezla kar sama, zato razstavljanje ni bilo potrebno. Kakšno nenavadno doživetje!

 

Fotograf: Neja Brulc

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code