Prišel je čas, da za navigacijski sistem v našem novem avtomobilu ne odštevamo več nepredstavljivih vsot denarja. Več tisočakov za vgradnjo navigacijskega sistema bomo sedaj lahko porabili za kaj drugega.

Živimo v času, ko ima vsak pametni telefon možnost navigacije, primerljive s tisto v avtomobilih; to pa pomeni, da je čas za spremembe. Proizvajalec je z začetkom v Veliki Britaniji napovedal, da bo satelitski navigacijski sistem kot del standardne opreme vsakega novega BMW-ja od septembra 2015 naprej. Vsak nov BMW bo že vseboval 6,5-palčni multimedijski sistem z iDrive in Traffic Message Channel, skupaj z drugimi standardnimi funkcijami kot so BMW Klic v sili, DAB radio in Bluetooth.

Navigationssystem-Professional-01-fullwidth_Eng

Cabrio in Active Tourer serije 2 bosta dobila nadgradnjo opreme že julija, seriji 1 in 2 Coupé pa bodo nadgradili v septembru. Za doplačilo bo še zmeraj na voljo Professional navigacija, ki bo ponujala večji, 8,8-palčni zaslon na dotik z iDrive, Real Time Traffic Information in spletne fukncije vključno s povezljivostjo pametnega telefona.

active tourer navigacija

V VB je strošek Pofessional nadgradnje zmanjšan na 900 £ (1216 €) za serijo 1 in 2, in £ 1395 (1885 €) za serijo 2 Active Tourer in Gran Tourer, ki zraven dobita tudi “head-up” zaslon.

 Vir: Autocar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code