BMW serije 3 “Facelift” dobi novo upodobitev Theophilus China, ki temelji na najnovejših spy fotografijah in nam daje zgodnji vpogled v oblikovanje serije 3 LCI. Večina zunanjih sprememb bo vezana na spremenjen sprednji odbijač in ledvičke, nekaj manjših sprememb bo tudi na zadnjem odbijaču. BMW bo za posodobljeno trojko ponujal tudi LED žaromete. V notranjosti bo oprema osvežena z novimi barvami […]

BMW serije 3 “Facelift” dobi novo upodobitev Theophilus China, ki temelji na najnovejših spy fotografijah in nam daje zgodnji vpogled v oblikovanje serije 3 LCI. Večina zunanjih sprememb bo vezana na spremenjen sprednji odbijač in ledvičke, nekaj manjših sprememb bo tudi na zadnjem odbijaču. BMW bo za posodobljeno trojko ponujal tudi LED žaromete. V notranjosti bo oprema osvežena z novimi barvami in iDrive Touch Controller, oblikovanje pa ostaja nespremenjeno.

Govorice okrog morebitnega trivaljnika serije 3 so krožile po spletu kar nekaj časa, vendar je bila sprejeta odločitev, da pri vstopni različici serije 3 ostaja štirivaljnik. Nov B47 štirivaljni dizel bo premierno uporabljen pod pokrovom 318d in 320d modelov. B57 šestvaljna dizelska enota zaenkrat ne bo uporabljena, saj bo lansirana šele v G11 seriji 7, to pa pomeni, da bosta 330d in 335d xDrive še naprej uporabljala N57 motor.

serija-3-facelift

Največja posodobitev, ki jo dobimo s “faceliftom” je uvedba BMW serije 3 plug-in hibrida. Prodajal se bo kot BMW 330e ali 328e, hibrid pa bo uporabljal kombinacijo bencinskega štirivaljnika in električnega motorja.

BMW serije 3 “facelift” lahko v salonih pričakujemo v sredini leta 2015.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code