Nemočen lastnik BMW M3 le opazoval uničenje avtomobila

0
Na spletu smo zasledili zanimiv primerek BMW E92 M3 z GTS platišči, ki pa ima za seboj zelo žalostno zgodbo.

Lastnik avtomobila Eric Marentette je bil prisiljen gledati gasilce, kako so se borili z ognjenimi zublji neposredno poleg njegovega 2008 BMW E92 M3. Avtomobil je poleg zanimivih GTS platišč tudi zelo zanimivo opremljen saj je znan kot t.i. stripper model, ki ima poleg šest stopenjskega ročnega menjalnika izbrane namreč le električne sedeže, vse ostalo je standardno. Eric je lastnik avtomobila že sedem let, v tem času pa je z njim naredil vsega 72 tisoč kilometrov.

Sam avtomobil ni gorel, vendar je bil povsem blizu ognjenim zubljem za vsaj 30 minut, kar je seveda poškodovalo avtomobil, on pa je lahko le opazoval in snemal gasilce kako se borijo s požarom v sosednji garaži. Kot rezultat tega je izjemen smrad v notranjosti, strešna antena se je stopila, karbonska streha je uničena, ravno tako pa bi avto potreboval tudi barvanje celotnega vozila. Poleg površinskih poškodb, je večina škode še zakrite. Na Ericovo srečo je njegova zavarovalnica avtomobil ocenila kot totalko, kar je tudi prav saj bi vrednost dela in novih delov verjetno presegala takratno vrednost vozila.

BMWBLOG-burned-E92-M3 (3)

Dokler Eric ne dobi denarja od zavarovalnice se bo vozil v svojem Fiat 500 Abarth, potem pa bo verjetno presedlal na Porscheja. Škoda odličnega avtomobila, ki je bil uničen zaradi sosedove nepazljivosti, saj so očividci poročali, da so ga videli v njegovi garaži le nekaj minut pred izbruhom požara. Požara verjetno ni zanetil namenoma, je pa zaradi malomarnosti uničil tudi sosedovo imetje in v tem primeru ta izjemno lep primerek BMW M3 E92. Upajmo le, da je avtomobil mehansko še vedno vredu in ga bo od zavarovalnice odkupil nekdo, ki ga bo uporabil za kakšen drift ali trackday projekt.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code