Japonsko poprodajno podjetje je znano po svojih zloglasnih predelavah, ki so Evropejcem nekoliko pretirane, v njihovi domovini pa dobro sprejete.

Najbolj sta v zadnjem času v oči padla primerka BMW i družine: BMW i8 v kromirani srebrni foliji z mnogo aerodinamičnimi dodatki, ki izgledajo kot cenen znanstveno fantastičen film in BMW i3, ki mu je po izgledu tik za petami. Zanimalo me je, če so tudi druge predelave tako nenavadne… ugotovitev? Definitivno!

everyn-bmw-f30-328i (10)

Naslednji nesrečen primerek je BMW F30 328i z 245 konjskimi močmi in 350 Nm maksimalnega navora, ki je prejel cel kup sprememb zunanjosti. Alpine White barva karoserije v kombinaciji z novim sprednjim in zadnjim odbijačem spominja na dizjan “Stromtrooperja”, za dodatek pa prtljažni spojler izgleda zastarelo. Pika na i so še modri zaključki izpuha Energy Motor Sport, kombinirani z 20-palčnimi bronastimi platišči istega podjetja. Bi se odločili za takšno predelavo?

2 KOMENTARJI

  1. Ne štekam kaj je tukaj takooo nenavadnega – kolesa so podobna Vosnu, auspuh Akrapoviču, ?? ni mi jasno – kaj je tako nenavadnega – sicer pa: 328 ni ravno pogost avto, pa tudi na cesti je bolj meglica..:-))

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code