Dobiti vozilo kot je BMW i8 je odlična ideja. Vedno več ljudi dobiva svoje primerke in prav zato je še toliko bolj pomembna prilagodljivost vozil in ponazoritev lastnega okusa. Ta neonsko rumen BMW i8 iz Južne Koreje prikazuje perfekcijo individualizacije na futurističnem hibridu prihodnosti.

Nakup Vozila kot je BMW i8 je odlična zamisel. Je namreč zmogljiv hibrid, ki postreže z osupljivo močjo, odličnimi voznimi lastnostmi ter impresivnim in futurističnim izgledom. Kljub dobrim lastnostim pa se bi marsikateri lastnik lahko odpovedal odličnemu hibrida zaradi relativno slabe pokritosti z barvnimi odtenki. Lastnik tega primerka pa je našel rešitev za problem s standardnimi barvami.

Lastnik je namreč svojega i8 odel v edinstveno in zelo posebno barvo. Tako imenovan odtenek Neon Yellow na BMW i8 zaenkrat še ni bil viden, futurističnemu hibridu pa priskrbi še bolj vznemerljiv izgled. Barva še poudari ekstravagantne linije in čudovito prikaže nenavadno oblikovanje impresivnega vozila.

DRV_7976

BMW i8 poganjata kar dva motorja; 1,5-litrski trivaljni bencinski motor in električni motor. 1,5-litrski bencinski motor razvije 231 konjskih moči in z močjo oskrbuje oskrbuje zadnji kolesi hibrida, 131-konjski električni motor pa skrbi za sprednji kolesni par in omogoča 22 kilometrov vožnje zgolj na elektriko ter končno hitrost 120 km/h.

S ceno 136.000€ se športni hibrid lepo poda v segment premium športnih vozil. Celotno galerijo za katero je poskrbel Ryu Jang Heoun Photography si oglejte spodaj.

Fotograf: Ryu Jang Heoun Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code