Hm, nekoliko čuden pripetljaj, ni tako? Lastnik nekoliko predelanega Frozen Red M4 je silovito trčil v rdečo Ferrari Californio z registrsko tablico FOLLOW ...

Vozniki BMW vozil oddelka M pri mnogih ljudeh veljajo za neobzirne, agresivne in z le malo ali nič skrbi za soudeležene v prometu. Sploh pa to velja za BMW M voznike z matiranim Frozen odtenkom in poprodajnimi platišči in aerodinamičnimi dodatki. kot je naprimer avtomobil v tej zadnji nesreči. Ta nesreča vsa mnenja o agresivnosti voznikov le še potrjuje.

Da pa ne bomo govorili le o BMW M voznikih si moramo priznati, da vozniki italijanskih Ferrarijev nimajo nič kaj boljši ugled. Krivdo za nezgodo bi v tem primeru glede na fotografije še vedno morali pripisati vozniku BMWja M4, ki je bočno “napadel” rdečega Italijana in ga zrinil na pločnik. Vsekakor lahko sklepamo, da sta oba voznika vozila nekoliko bolj predrzno, kar je na koncu privedlo do trka in velike materialne škode.

Na srečo sta voznika izstopila brez poškodb, kar je tudi najpomembnejše. Avtomobila pa sta končala z veliko skrivljene pločevine, vendar vsaj na hitro izgleda, da se da oba relativno lahko popraviti. Pri M4 je sicer puščala neka tekočina kar lahko razberemo iz peska, za vpijanje tekočine.

Ne glede na vse je škoda videti takšna dva lepotca v razbitinah, predvsem zato, ker izgleda, da bi se nezgodi lahko izognila. Žal podrobnosti nesreče niso znane, vseeno pa Ferrarijeva registrska tablica FOLLOW (ang. sledi) pusti domišljiji prosto pot.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code