Tokrat poročamo iz Afrike, kjer je po poročanju Zero2turbo.com zaradi neprevidnosti ali neznanja voznika za vedno obstal še en M4 Coupe.

Podobno situacijo smo že doživeli že nekajkrat: prvič v Nemčiji,  nekaj mesecev nazaj pa še na Nizozemskem, tokrat pa nesrečnik s svojim F82 M4 prihaja iz Maputa, Mozambique – pristaniškega mesta v Afriki. Nikoli si nihče ne želi, da bi se kakšno takšno nemško čudo tehnologije raztreščilo na milijon delcev, vendar se včasih, večinoma zaradi neprevidnosti voznika, zgodi tudi to. Težka poškodba sprednjega dela vozila verjetno pomeni tudi uničen ali vsaj poškodovan motor in posledično proglasitev “totalke”.

m4-crash-africa (1)

Težko slovo nastopi še zaradi nekaterih podrobnosti, saj je M4 na fotografijah še dodatno opremljen z M Performance deli in Akrapovič izpušnim sistemom. Verjetno se je njegov voznik precenil in izlopil DSC, kar ga je popeljalo naravnost v drevesno deblo na desni strani cestišča. BMW M vozila niso le agresivna po izgledu, njihov karakter je lahko zelo neizprosen do nič hudega slutečih oseb za volanom. Posledično smo do sedaj pisali že o marsikateri nesreči, ki se je za vozilo vedno klavrno končala.

Vir: Zero2turbo.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code