NESREČA: Prototip BMW serije 8 usoden za sopotnico!

0
Prototip v kratkem pričakovanega kupeja BMW serije 8 je bil vpleten v resno prometno nesrečo, ki se je zgodila na Bavarskem. Žal je v njej življenje izgubila sopotnica.

Nesreča se je pripetila v noči na nedeljo v bližini Bodenkirchna. Voznik naj ne bi utrpel resnejših poškodb, vključena niso bila niti druga vozila. Po podatkih nemškega medija Bayerische Rundfunk je 37-voznik iz Münchna v t.i. Erlkönigu peljal mater svojega dekleta. Okrog 10. ure zvečer je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, 53-letna sopotnica pa je na mestu umrla zaradi resnih poškodb glave.

Zdi se, da se je avtomobil večkrat prevrnil in na koncu pristal na desnem boku ter s tem zaprl dostop do sovoznikovih vrat. Medtem ko se je, kot že omenjeno, vozniku uspelo povzpeti iz razbitin, se v videu jasno vidi, da je bilo za dostop do sovoznice potrebno zarezati skozi streho. BMW serije 8 se približuje koncu testiranj, končno razkritje pa je predvideno za 15. junij ob začetku vztrajnostne dirke LeMansu. Zakrite prototipe je mogoče že več mesecev opaziti na cestah, slednji pa je morda edini, ki ni dočakal srečnega konca.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code