Včasih je biti na napačnem mestu ob napačnem času edini razlog, zakaj se znajdemo pred zvitim kosom pločevine in bolečim pogledom na nekoč izjemno vozilo. Čeprav BMW i8 ni bil testiran za varnost pri nobenih večjih organizacijah, pa se je v večini primerov nesreč do sedaj obnesel odlično.

Le nekaj tednov nazaj se je na ameriških cestah z BMW i8 ponesrečil najstnik, ki je zapeljal iz ceste in se prevrnil na sreho – ter ostal brez poškodb. Tokrat je bila nesreča nekoliko hujša, saj se je i8 pobližje srečal kar s tovornjakom za cement. Nesreča se je zgodila prejšni teden, ko je na Newport Coast Drive v Kaliforniji tovornjak s cementom trčil v drug tovornjak in se prevrnil na nič hudega sluteče vozilo – BMW i8. 

bmw-i8-protonic-blue-nesreca3

Tri osebe so odpeljali v bolnišnico, eno celo v kritičnem stanju. Poveljnik gasilskega društva lokalne občine, Larry Kurtz je povedal, da sta 50-letnik in 49-letna ženska bila sprejeta v bolnišnico s srednje težkimi poškodbami, 50-letnik pa je v nekoliko hujšem stanju. Poročilo ne opisuje jasno, katere osebe so bile v katerih vozilih, jasno tudi ni, kdo je bil krivec za nesrečo. Glede na situacijo nesreče pa je dobra novica že, da ni bilo nobenih smrtnih žrtev. Protonsko moder BMW i8 pa se bo verjetno za večno upokojil.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code