Iz Združenega kraljestva prihaja nekaj zelo posebnega. Podjetje Warranty Direct je humorno predstavilo pravo angleško nočno moro v katero je vključen tudi BMW M5. Angleški specialist je analiziral trg in izbral najslabše avtomobile različnih kategorij, izdelek pa poimenoval Horrific 40RR0R. Frankenstein uporablja vzmetenje Audija, menjalnik Jeepa, motor BMW M5 in elektroniko Mercedesa. Podjetje obrazloži, da skoraj […]

Iz Združenega kraljestva prihaja nekaj zelo posebnega. Podjetje Warranty Direct je humorno predstavilo pravo angleško nočno moro v katero je vključen tudi BMW M5. Angleški specialist je analiziral trg in izbral najslabše avtomobile različnih kategorij, izdelek pa poimenoval Horrific 40RR0R. Frankenstein uporablja vzmetenje Audija, menjalnik Jeepa, motor BMW M5 in elektroniko Mercedesa.

Podjetje obrazloži, da skoraj dve petini Audijev RS6 zaradi vzmetenja potrebuje obisk servisa vsako leto. Trije od desetih Mercedes-Benzov razreda R pa ima napake na elektroniki. Težave z menjalnikom so redkejše, vendar vseeno vsak prvi Jeep Gran Cherokee od desetih potrebuje servis menjalnika. Četrtina BMW M5 pa potrebuje servis motorja, v enakem razmerju je tudi pokvarljivost Fiatov Multipla.

frankenstein-noc-carovnic

Direktor podjetja Warranty Direct, David Gerrans je povedal: “obširna raznolikost vozil, ki so uporabljeni v tej mešanici jasno prikazujejo, kako lahko praviloma zanesljivi modeli izgubijo svojo vrednost zaradi enega dela, ki se neprestano kvari.”

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code