Letos so predelovalci pohiteli in že predčasno pripravili primerek i8 v bučni barvi, ki je najbolj aktualna prav na noč čarovnic. Matirano oranžen i8 pa vsekakor ne zgleda slabo!

BMWjev prvi visokozmogljivi priključni hibrid postaja počasi med predelovalci eden najbolj pogosto vizualno spremenjenih BMW vozil, kljub dejstvu, da je na cesti ta primerek zelo redek. Preko zadnjih nekaj mesecev smo bili priča kar nekaj preoblikovalskim projektom, ki so resnično navdušili kot vsekakor navduši ta poseben primerek.

Ta zadnji primerek je v svoje roke prejelo podjetje Metro Wraps, ki je za osnovo uporabilo folijo v ognjeno oranžni (Fire Orange) barvi. Barvni odtenek Fire Orange je sicer svojo predstavitev doživel že pred nekaj leti skupaj z legendarnim BMW M3 GTS, od takrat pa smo to zanimivo barvo videli že na mnogih različnih BMW modelih. i8 tudi v tej izvedenki ohranja tradicionalno dvobarvno barvno shemo in moramo si priznati, da se ognjeno oranžni odtenek še kako lepo poda črnim linijam ter določenim sivim okrasnim elementom.

matte-fire-orange-bmw-i8 (7)

Če niste največji ljubitelj oblepljanja avtomobila z barvnimi foliami je BMW na srečo nedavno predstavil nov barvni program za hibridni model i8, ki bo ponujal več barvitosti za že tako čudovit avtomobil. S to novostjo se lahko marsikateri potencialni kupec že v originalu odloči za barvo, ki po njegovem mnenju športnemu hibridu najbolj pristoji.

Za nove BMW Individual barvne odtenke bo pri i8 potrebno odšteti dodatnih 7.237 evrov. Poleg že znanih Individual barvnih odtenkov bodo na voljo tudi Java Green, Speed Yellow, Solar Orange, Twilight Purple Pearl, Frozen Grey, Frozen Black, San Marino Blue in Grigio Telesto Pearl. Raznolikost in personalizacija bo tako občutno boljša, saj bodo barve na voljo v nekovinskem, kovinskem in Xirallic nanosu. Slednji poleg osnovne barve vsebuje še male delčke drugega barvnega odtenka in doda prav poseben pridih.

i8 bo tako poleg svoje nenavadne, vesoljske a nadvse privlačne oblike prejel še vpadljive barvne odtenke, kar bo še poudarilo njegov poseben karakter.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code