HRE platišča in izvirna preobrazba zunanjosti... to je vse, kar potrebujete, da se nivo popularnosti vašega BMW M4 zviša v trenutku.

Naslednji M4 Coupe izstopa iz množice, ne le po svojem pedigreju, temveč tudi po poprodajnih sprememba. Projekt KZ AutoGroupa, imenovan “Project Chong” pomeni v kitajščini: neustrašljiv, kar 3.0 litrski šestvaljnik nedvomno je. Njegov izgled zunanjosti, poleg nove preobleke s pomočjo abstraktnega vzorca, ponuja še kup M Performance delov – od karbonskih pokrovov stranskih ogledal in zadnjega spojlerja, v notranjosti pa Alkantarinega volanskega obroča.

kz-autogroup-bmw-m4 (5)

Med nekaj bolj nenavadnih sprememb štejemo tudi opremo KZ AutoGroup z APR GTC 300 prilagodljivim spojlerjem, Swift Spec R vzmetenjem, ojačitvami in Akrapovičevim izpušnim sistemom. Tudi drugi proizvajalci so našli svoj dom na novem M4: karbonski sprednji “lip” podjetja RKP in zadnji Kohlenstoff difuzor dodata kanček agresije, za lepotno postrežbo pa poskrbijo HRE Classic 300 20-palčna platišča. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: BMWBlog.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code