Kjer bi se evropski kupec le pritožil.... se ruski lastnik Tesle Model S ne obotavlja in vozilo preobrazi po svojih željah. Kaj to pomeni? Vgradnja BMW delov v notranjost električnega Američana, seveda.

Čeprav nad Teslino tehnologijo kdorkoli težko ostane ravnodušen, pa to ne pomeni, da je ameriško vozilo na standardu kvalitete materialov in luksuza glavnih nemških znamk. Do te ugotovitve je prišel tudi lastnik Tesle Model S iz Rusije, ki je s pomočjo Moscow Tesla Club v dveh posnetkih obrazložil, zakaj se je odločil za mnoge modifikacije notranjosti.

 

Prenove je bila potrebna skoraj cela potniška kabina z izjemo infotainment sistema. Vse ostalo, vključno s panoramsko streho pa ni ostalo nedotaknjeno. Sprednji sedeži in zadnja klop sedaj prihajajo iz BMW serije 7, za nekaj več shranjevalnega prostora so bile zamenjane panele vrat, prav tako je nova centralna konzola, ki sedaj ponuja popoln prostor za shranjevanje pametnih telefonov, oblazinjenje pa sestavlja kvalitetnejše usnje (tudi za volanski obroč) in Alkantara. Za pridih luksuza in kvalitete dodatno poskrbi Piano Black armaturna plošča.

Če ste lastnik Tesle in vas zanima podobna posodobitev notranjosti, boste zanj odšeli za 15-20 odstotkov originalne cene vozila… je vredno ali ne? To je stvar posameznika. Za tiste, ki bi radi izvedeli še več je tukaj še drugi posnetek, v katerem je Model S tudi testiran: brez dlake na jeziku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code