Drugi pogled v kabino "novinca" BMW serije 3 nam omogoča plug-in hibrid.

Dodaten pokrovček za “gorivo” je jasno viden na vseh fotografije razen ene; če ste bolj dvomljive narave in vas to še ne prepriča, potem si poglejte še napis “Hibridno testno vozilo” na strani avtomobila.

Glede zunanjosti zaenkrat še ni kakšnih omembe vrednih posebnosti. Prototip sicer nosi proizvodne žaromete, vendar so bili le-ti na drugem vozilu opaženi že avgusta.

Notranjost pa  je popolno nasprotje zunanjosti: viden je že nov digitalni zaslon merilnikov, poleg tega pa lahko opazimo še svež oblikovalski pristop k menjalniku; le-ta je veliko manjši, kot smo ga navajeni pri BMW vozilih. Lahko bi šlo že za poseben dizajn za naslednjo iPerformance serije 3 ali morda kar za celotno floto novih vozil serije 3.

bmw-3series-new-interior-spy-3

iDrive upravljalni vrtljiv gumb je pozicioniran tesno poleg  menjalnika, kar je zelo opazna razlika v primerjavi s trenutno generacijo serije 3. Zračne odprtine so v trenutnem vozilu serije 3  postavljene  v liniji z instrumentalno ploščo, ta pa je v enakovredni višini z volanom.

Naslednja generacij G20 serije 3 bo na voljo tako z dizelskimi in bencinskimi motorji, družbo pa jim bosta delali ena ali dve električni različici. Pričakujemo lahko 2,0-litrski TwinPower Turbo štirivaljnik, pri modelu M40i pa 3,0-litrski TwinTurbo šestvaljnik. Za evropski trg bosta najverjetneje na voljo še 1,5-litrski trivaljnik z dizelskin ter bencinskim motorjem.

Novinec bo luč sveta ugledal predvidoma proti koncu leta 2018.

 

Fotograf: CarScoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code