Petica je prava cestna kraljica in hkrati čudovita lepotica. Priznati je potrebno, da je Bavarcem tokrat spet uspelo, saj so naredili popolno kombinacijo estetskega šarma, tehnološke dovršenosti in, kar BMW najbolje zna, impresivne dinamične vožnje.

Glede na odzive ljudi širom sveta je navdušenje nad novo poslovno limuzino zelo veliko. BMW je spet izpolnil visoka pričakovanja svojih strank in ljubiteljev bavarske znamke. S svojim šarmantnim izgledom je osvojil tudi Slovence, ki so serijo 5 v razmeroma visokem procentu kupovali že do sedaj. Nova, naprednejša generacija je tokrat še boljša, udobnejša, lepša. Izpolnila bo potrebe še tako zahtevnih strank, udobje, prestiž in napredno tehnologijo pa je pripeljala v manjšo in cenejšo zasnovo od velike serije 7. Po našem mnenju je nova petica najboljši in najlepši avtomobil v svojem segmentu. Se strinjate?

Za svojega favorita je BMW pripravil obsežno video kolekcijo, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju članka. V spodnje video posnetku lahko občudujete dovršenost novinke, saj je BMW pripravil zelo nazoren posnetek vseh večjih novosti serije 5. Po ogledu boste spoznali, da je ta petica veliko bolj napredna in tehnološko podprta kot ste si sploh mislili.

Naslednji posnetek prikazuje eleganco in prefinjenost linij tako zunanjosti kot notranjosti športno-poslovne limuzine. Uživajte!

Kot zadnjo pa vam želimo predstaviti serijo 5 v različici priključnega hibrida pod imenom BMW 530e iPerformance. Kot že znano ga bo poganjal BMW elektro motor ter štirivaljni bencinski motor, ki skupaj razvijeta 252 KM. Poraba slednjega naj bi v kombiniranem načinu vožnje znašala le 2,0 l / 100 km.

BMW spet dokazuje, da je zelo raznolik in resnično poskrbi za različne okuse ter različno misleče kupce. V ponudbo so zato v Münchnu vključili vse od priključnega hibrida, do najvarčnejšega 520d Efficient Dynamics Edition, pa do mogočnega osemvaljnika s kar 462 KM. Bavarci resnično vedo, da gre lepota, tehnologija, udobje, odlične vozne lastnosti ter prepričljiva in raznolika ponudba z roko v roki. Bravo, BMW!

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code