Za neučakane ljubitelje bavarskega paradnega konja je računalniški ustvarjalec Jerry Alvarez ustvaril upodobitev prihajajoče 2016 BMW serije 7.

Za spremembo mnogih je slednja narejena po zgledu spy fotografij zakamufliranih vozil in nam daje bolj pravilno predstavo izgleda končnega izdelka luksuzne limuzine.

BMW načtuje revolucionarno vozilo, BMW G11 serije 7. Oblikovanje ne bo le bolj športno in elegantno, tudi kar nekaj teže bo izgubil. V začetku leta so se pričele tudi govorice o novi platformi na zadnji pogon “35up”, ki jo bo nova sedmica sedaj potrjeno tudi uporabila. Platforma bo uporabljena tako za zadnji pogon, kot tudi vozila z xDrive štirikolesnim pogonom, uporabljeno bo ojačano jeklo, aluminij in karbonska vlakna.

g11-g12-serija-7

Da bo to tehnološko zelo napredno vozilo dokazujejo nešteti “gadgeti”. Sem spada inovativni sistem zaklepanja vozila, preoblikovan iDrive in cela vojska sistemov za pomoč pri vožnji. S takšnimi dobrotami opremljena sedmica bo odslej ustrezala željam kupcev, ki poleg luksuza in udobnosti želijo tudi tehnologijo 21. stoletja. Med nekaj manjših tehnoloških bonbončkov, ki jih s takšnim avtomobilom dobimo, spada tudi brezžično polnjenje pametnih telefonov, navigacija, katere upravljanje temelji na gestah, pošiljanje informacij med potnikom in voznikom, samodejno parkiranje, laserske luči in B&W zvočni sistem.

BMW cilja na konkurenčne modele drugih znamk, kot je naprimer Mercedes-Benz razreda S. Ker je Mercedesov model že kar konkretno vkoreninjen na trgu, bo za BMW inženirje in oblikovalce to še posebej težka naloga. BMW G11/G12 serija 7 bo prvič predstavljena na frankfurtskem avtomobilskem salonu prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code