V živo iz Nemčije, vam predstavljamo nov set fotografij, ki prikazujejo 2017 BMW serijo 5 Touring. Za fotografiranje si je BMW izbral model 530d za prikaz vseh kvalitet svojega premium karavana.

Serija 5 Touring, bo dobila enako motorno paleto kot limuzinska različica, kar pomeni tipičen nabor bavarskih dizelskih in bencinskih agregatov. V primerjavi s predhodnikom, bo BMW G31 530 xDrive, ‘shujšal’ za kar 95 kilogramov, kar pripomore tako pri vodljivosti, kot tudi učinkovitosti.

BMWBLOG-2017-BMW-530d-Touring (27)

Različico 530d poganja 3 litrski TwinPower turbodizelski agregat, ki razvije zajetnih 265 konjskih moči pri 4.000 obratih na minuto in skoraj tovornjaških 620 Nm navora med 2.000 in 2.500 obratov na minuto. S štirikolesnim pogonom xDrive, ki optimizira izrabo oprijema, ki je na voljo na posameznem kolesu, vas izstreli do stotice v le 5.4 sekunde obenem pa deklarirana poraba znaša le 6 litrov na 100 kilometrov, če seveda verjamete tovarniškim podatkom.

Na teh fotografijah, je avtomobil opremljen z M Sport paketom, ki v notranjosti vključuje športne ogrevane sedeže, M sport usnjen volanski obroč, aluminijaste dodatke in kopico M značk. Na zunanjosti lahko vidimo M aerodinamični paket, ki zelo lepo zaključi videz tega karavana, z večjimi odprtinami za zajem zraka, stranskimi pragovi in zadnjim difuzorjem z dvema štirikotnima izpušnima cevema. Vsi te dodatki naredijo po našem mnenju, enega najlepših karavanov trenutno v prodaji, če je temu res tako tudi glede na vaš okus, pa se prepričajte v spodnji fotogaleriji.

V segmentu premium karavanov tako BMW 5 turing tekmuje z Mercedes Benzom razreda E, Audijevim A6 Avant in Jaguarjem XF karavan.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code