Novi BMW 530i s pomočjo Armytrixa do V8 brbotanja!

0
Problem (če ga lahko tako imenujemo) štirivaljnih motorjev je prav njihov zvok, ki nas v serijski izvedenki le stežka prepriča. Žal ne pomaga niti zajetna konjenica 252 konj, kot jo ima npr. novi BMW 530i.

Če govorimo o zmogljivosti premium limuzine zadaj gnana različica (na voljo tudi s štirikolesnim pogonom xDrive) iz mesta do 100 km/h potrebuje le 6,2 sekunde. Prav tako brez problema doseže končno, elektronsko omejeno hitrost 250 km/h, ki je za večino uporabnikov več kot dovolj. A kljub presenetljivi zmogljivosti se BMW 530i žal ne more pohvaliti z zvokom, ki ga proizvede.

Tukaj pa na pomoč priskoči poprodajno podjetje, ki je priznano na področju izpušnih sistemov in sliši na ime Armytrix. Tokrat so pomagali “podhranjenemu” 2,0-litrskemu štirivaljnemu agregatu do bolj bogatega, globokega zvoka s poki in brbotanjem. Kaj takega bi pričakovali od zmogljivejšega agregata z več valji.

Nov izpušni sistem podjetja vozniku omogoča, da sam upravlja kdaj so lopute odprte in kdaj zaprte, vse skupaj pa nadzoruje kar preko aplikacije na pametnem telefonu. S preprostim pritiskom na zaslon telefona se tako lahko neopazno pomešate z množico ali pa pritegnete vso pozornost nase. Kaj ni to najboljši kompromis?

Prisluhnite čudoviti harmoniji!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code