Nova serija 1 bo predstavljena letos in kot kaže se nam obeta kar nekaj zanimivih sprememb, ki jih doslej nismo bili vajeni.

BMW se pripravlja na predstavitev nove generacije serije 1, ki bo potekala letos in kot kaže bomo v naslednjih mesecih lahko videli že skorajda v celoti razkrit testni primerek. Tako vam lahko danes predstavljamo tudi zaenkrat najboljši vpogled v samo notranjost, kjer pa opazimo veliko podobnosti z zadnjimi modeli bavarske znamke. Podobno kot pri modelu: Mercedes-Benz razred A, vidimo skupen element zaslona multimedijskega sistema in digitalnih merilnikov. Okolica prestavne ročice pa je skoraj enaka kot pri seriji 3. Kljub vsemu, pa bo notranjost ohranila značilne poteze oziroma smernice znamke. Osrednji del armature pa je nekoliko nagnjen proti vozniku.

Nova serija 1 bo predstavljala najnovejšo generacijo iDrive sistema, tako kot nova serija 3 in drugi najnovejši BMW modeli. Na tapetah vrat pa opazimo za bavarsko znamko dokaj neobičajno ambientalno osvetlitev, ki jo lahko vidite v galeriji.

Fotograf: CarPix for Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code