Od uradne predstavitve nove serije 5 ob koncu preteklega leta je BMW hitro spoznal kaj strange pri novi petici res potrebujejo. Za tiste, ki bi radi pri svojem vozilu nekaj več so zato pripravili M Performance dele, ki naredijo vozilo še lepše kot je že.

Ta dotični BMW 530i xDrive na fotografijah ima karoserijo obarvano v Arctic White barvnem odtenku, za strah vzbujajoč izgled pa se k belini lepo podajo siva Ferric Grey platišča. BMW v sklopu M Perfomance dodatkov ponuja dva različna modela platišč, prvi je obarvan v že omenjeno Ferric Grey barvo, drugi, z nekoliko drugačno obliko pa uporablja dvobarvno, črno-srebrno kombinacijo.

Marsikateri navdušenec se bo sicer obregnil ob športne dodatek, a vendar prav ti dajo nek poseben športni pridih prestižni in večinoma elegantni srednje veliki premium limuzini.

bmw-g30-5-series-m-performance-parts (4)

Med M Performance aerodinamične dodatne elemente spada bolj izrazito športen odbijač, pokrovi za stranska ogledala in ogljikovih vlaken, zadnji difuzor in spojler na prtljažnih vratih. Našteti elementi, ki so na voljo za večino BMW modelov tako pomagajo vozilu nekoliko bolj izrazito izstopati. Podobno počne tudi konkurenca s paketi opreme S-line (Audi) in AMG-line (Mercedes-Benz).

Novost v sklopu M Performance opreme pa so tudi trapezoidni izpušni zaključki, ki vgrajeni v zadnji odbijač delajo družbo izrazitemu difuzorju. Izpušni zaključki v trapezoidni obliki so na voljo v kromiranem odtenku ali pa v odtenku ogljikovih vlaken.

M Performance deli za novo serijo 5 so svetovno premiero doživeli že v mesecu novembru lani, tokrat pa so bili primerki na ogled določenim osebam, ki so priskrbele nove fotografije vozila v živo. Oglejte si jih!

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code