Kompaktni SUV je bil ujet v objektiv že nekajkrat, zdaj pa imamo iz Kitajske dve fotografiji prednjega dela in notranjosti. Prva fotografija prikazuje nemaskiran sprednji konec vozila. Sodeč po sliki bo na model vplivalo trenutno oblikovanje, ki ga najdemo na vseh novih modelih X3, X4, X5 in X6. Fotografu pa je uspelo narediti tudi fotografijo notranjosti, ki si […]

Kompaktni SUV je bil ujet v objektiv že nekajkrat, zdaj pa imamo iz Kitajske dve fotografiji prednjega dela in notranjosti. Prva fotografija prikazuje nemaskiran sprednji konec vozila. Sodeč po sliki bo na model vplivalo trenutno oblikovanje, ki ga najdemo na vseh novih modelih X3, X4, X5 in X6.

BMW-f48-x1

Fotografu pa je uspelo narediti tudi fotografijo notranjosti, ki si jo lahko ogledate spodaj. Novi X1 morda oblikovno ne zgleda drastično spremenjen, vendar bo povsem drugačen avtomobil od trenutne generacije. Temeljil bo na platformi UKL1 in bo gnan na prednji kolesi. Ob doplačilu bo BMW nudil tudi sistem pogona xDrive na vsa kolesa, kmalu za tem pa lahko pričakujemo tudi izvedbo s podaljšano medosno razdaljo.

x1-notranjost

Prvič bo 2016 X1 predstavljen sredi leta 2015, kmalu za tem pa bo tudi v prodaji.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code