Popolnoma nezakrinkan BMW X2 F39 je bil opažen na prostem v novem barvnem odtenku, poimenovanem Misanoblau.

Uradna predstavitev bo šele v marcu 2018, zato so dejanske možnosti za osebni stik z najmlajšim članom X družine zelo redke. Zato je bilo presenečenje še toliko večje, ko so lepotca ujeli na parkirišču BMW podružnice v Münchnu. Popolnoma “razgaljen” primerek terenca, parkiran med vozili obiskovalcev, je zbudil nemalo pozornosti, še posebej s svojim zunanjim izgledom – novim odtenkom modre barve, imenovanem Misanoblau.

Vozilo je bilo prej mogoče videti le na uradnih fotografijah, zdaj pa lahko dejansko dobimo nek malo bolj realen občutek o avtomobilu. Z manjšimi platišči ter zimskimi pnevmatikami je opažena X2 zagotovo nekoliko pozneje tvorjena konfiguracija, a z M Sport paketom ter z edinstveno modro barvo še vedno zelo opazna in izstopajoča pojava.

BMW-F39-X2-M-Sport-live (11)

V primerjavi z X1 je novi BMW X2 precej bolj eleganten ter širši. Elementi oblikovanja, kot so npr. ozke in dolge zadnje luči ter spuščajoča streha posrbijo za tisti tipično športen značaj, ki ga poznamo pri znamki BMW. Zanimiv detajl novega BMW X2 je vsekakor tudi BMW logo na C stebričku, detajl, ki bi ga v bodoče lahko videli tudi na drugih novih modelih BMW.

Na fotografijah lahko prepoznamo BMW X2 M Sport z oznako sDrive20i, kar je edina bencinska različica zaenkrat. 192-konjski turbo štirivaljni agregat B48 z močjo oskrbuje le sprednjo kolesni par, X2 pa po zaslugi slednjega do 100 km/h potrebuje 7,7 sekunde.

Cena novega BMW F39 X2 se v Sloveniji prične pri 39.950 evrih. Nov X2 sDrive20i z M Sport paketom, ki vsebuje več elementov in dober agregat pa se začne pri vsaj 46.750 evrih. S še nekaj dodatki avtomobil brez problema preseže ceno 50 tisočakov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code