Prototip BMW X2 je razkril notranjost, ki bo sledila lepotni preobrazbi drugih modelov. Čakajo nas kvalitetnejši materiali, lepše oblikovanja, boljša uporabnost in celostno všečna kabina vozila.

Tokrat vam razkrivamo notranjost prihajajočega novega SUV BMW X2. Prav tako lahko na fotografijah vidite dva nova dizajna sprednjih odbijačev, ki se spreminjajo glede na paket opreme, ki ga izbere kupec.

Že pred časom smo lahko videli pravo obliko vozila, iz dneva v dan pa je BMW X2 bol “razgaljen” in razkriva končni izdelek.

bmw-x2-spy (2)

BMW X2 je tehnično gledano kupejevska različica trenutne generacije X1, kar pomeni, da bo kot X1 tudi novi X2 na voljo s pogonom na sprednji kolesni par ali na vsa štiri kolesa. Poganjali ga bodo najnovejši bencinski in dizelski že znani motorji, ki jih uporablja X1.

V notranjosti smo pričakovali veliko podobnost s trenutnim BMW X1 ali serijo 2 Active Tourer, vendar nove fotografije prikazujejo, da bo novo oblikovanje notranjosti nekoliko drugačno. X2 uporablja večplastni dizajn iz različnih materialov. Opremljen bo tudi s tehnologijo kot je BMW ConnectedDrive, head-up projektor in BMW aplikacije.

Novi BMW X2 bo v prodaji od prihodnjega leta dalje, spopadal pa se bo z rivali kot so Mercedes-Benz GLA, Audi Q3 in Range Rover Evoque.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code