BMW X2 je v hipu postal najbolj trendovska izbira v celotni ponudbi bavarske znamke. Na voljo bo namreč veliko možnosti personalizacije z bogato barvno paleto.

Ko bo na ceste zapeljal naslednje leto, bo v hipu postal najbolj trendovska izbira v celotni ponudbi znamke. Nekoliko drugačen zunanji videz, veliko možnosti personalizacije, kombinacij barv, nove ideje in predvsem bogato barvno paleto, v katerih si do sedaj BMW modelov niti nismo predstavljali. Z slednjimi rešitvami bo X2 kot nalašč za tiste, ki bi radi na cesti bolj izstopali. Osnovan je sicer na modelu X1, je pa od slednjega krajši in nižji. Značilni elementi modela X2 so zagotovo drzno oblikovan sprednji odbijač, dolg pokrov motorja, zanimiva bočna linija in agresivno oblikovan zadek s horizontalno nameščenimi zadnjimi lučmi.

Vse to pa bi bilo zaman, če se dizajnerji ne bi posvetili primerni barvni paleti. Skorajda prvič v zgodovini, nam BMW ponuja izjemno atraktivne barve, ki bodo modelu in posledično tudi znamki zagotovili kupce segmenta kjer videz predstavlja vse. Za razliko od konzervativnih črnih, sivih in belih barv, je paleta barv neprimerno bolj unikatna.

Kupci bodo lahko izbirali med (zaenkrat znanimi) Galvanic Gold, Misano Blue, Mediterranean Blue, Sunset Orange in Dark Olive. Oglejte si jih v spodnji fotogaleriji.

Poganjala ga bo kopica štirivaljnih bencinskih in dizelskih motorjev, sDrive20i bo predstavljal 2,0-litrski TwinPower Turbo, ki razvije 141 kilovatov in 280 nevtonmetrov navora. V prihodnosti bo na voljo tudi sDrive18i, dizelsko ponudbo pa bo predstavljala različica xDrive20d s 140 kilovati in xDrive25d s 170 kilovati

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code