Na spletu smo zasledili prve neuradne fotografije novega BMW X2.

Te je fotografije je fotograf Autojunk posnel med transportom modela X2 v BMW muzej v Münchnu, kamor so ga peljali na privatni ogled za svoje stranke. Če karkoli, lahko rečemo le, da v živo izgleda še bolje kot na uradnih slikah, saj razmerja izgledajo boljša in bolj naravna, presenetil nas je predvsem zadnji del vozila. V kombinaciji z M Sport X paketom, ki avtomobilu poleg ‘M tretmaja’ doda še nekaj bolj robustne plastike za bolj terenski videz, mu odlično pristoji tudi Galvanic Gold barva, ki poudari linije avtomobila.


BMW X2 je le eden izmed 23 novih vozil, ki bodo osnovani na novi UKL platformi, ki je bila prvič uporabljena za modela BMW X1 in MINI Countryman. Novi X2 si bo z BMW X1 delil tudi motorje, in sicer dizelske ter bencinsketri in štirivaljnike, moč pa se bo raztezala med 116 in 231 konjskimi močmi. Luč sveta naj bi v prihodnosti ugledala tudi M Performance izvedenka z največjo močjo 300 konjskih moči. Najverjetneje bo delovala pod oznako BMW X2 M40i xDrive.
BMWBLOG-BMW-X2- (30)
Vse različice novega BMW X2 bodo gnane na sprednji kolesni par ali opcijsko na vsa štiri kolesa, večina agregatov pa bo povezana le s samodejnim 8-stopenjskim menjalnikom. Pri določenih izvedenka bodo kupci lahko izbrali tudi ročni menjalnik, pri najmočnejši pa naj bi bil na voljo tudi 7-stopenjski DCT.

Fotograf: autojunk.nl

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code