BMW X5 v Phytonic Blue Metallic barvi je prava paša za oči.

Morda je nedavno predstavljeni X7 prevzel vso pozornost, a danes vam predstaljamo model X5 različice xDrive50i v Phytonic Blue Metallic barvi. Le-ta barva zagotovi, da sicer že izstopajoč velik športni terenec zasije v povsem drugi podobi. Primerek je na ogled postavljen v Abu Dhabi salonu. Vsekakor takoj opazimo tudi različne M Sport dodatke, kot so recimo agresivni odbijači, zadnji difuzor, večja aluminijasta platišča in seveda M oznake vsepovsod.

V primerjavi s predhodnikom nova generacija modela X5 v notranjosti predstavlja veliko bolj kvalitetne materiale. Digitalni merilniki, ogromen 12,3-palčen zaslon multimedijskega zaslona in še veliko več. Kot kaže je ta primerek opremljen s skorajda vsemi dodatki, oblazinjenje je v rjavem usnju, opazimo pa dekorativne elemente v svetli imitaciji lesa.

Ker gre za različico xDrive50i, pomeni, da je pod pokrovom motorja vgrajen 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije 462 konjskih moči in 650 nevtonmetrov navora. Do stotice je potrebnih le 4,7 sekunde… Bi se zapeljali?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code