Novi MINI Paceman poudarja svojo izjemno pojavnost kot športen, eleganten individualist s svežimi oblikovnimi podrobnostmi.

Pionirski avtomobilski koncept kompaktnega 3-vratnega modela s kupejevskimi linijami, z edinstveno kombinacijo užitka v vožnji in funkcionalnosti ter možnostjo sistema štirikolesnega pogona ALL4  je zdaj še dodatno privlačen. Na trg pride julija 2014 in vključuje tudi uvedbo nove izdaje ekstremno športnega vozila MINI John Cooper Works Paceman.

Dodanih je kar nekaj novosti v oblikovanju zunanjosti. Dolga vrata z okni brez okvirjev v kupejevskem slogu; visoko odpiranje pokrova prtljažnika; streha sedi skoraj neopazno na vrhu avtomobila, v okviru dodatne opreme na voljo v kontrastni barvi; podaljšani obrisi izhajajo iz tekoče strešne linije in zožene stranske grafike oken, ki je zdaj še dodatno poudarjena z novo možnostjo Piano Black Exterior; lahka aluminijasta platišča z zmanjšano težo in optimiziranimi aerodinamičnimi lastnostmi; druge funkcije v okviru dodatne opreme: pnevmatike z zmanjšanim kotalnim uporom; novi kovinski barvi karoserije Jungle Green in Midnight Grey.

V notranjosti najdemo enojne sedeže in optimizirano akustično udobje. Športni sedeži za voznika in sovoznika v okviru osnovne opreme, naslonjala zadnjih sedežev pa se zlagajo posamično, zato se lahko prostornina prtljažnega prostora razširi iz 330 do največ 1.080 litrov.

Pod pokrovom ima model MINI Cooper Paceman 4-valjni bencinski motor s sistemom povsem spremenljivega krmiljenja ventilov, osnovanega na tehnologiji VALVETRONIC, ki premore 122 konjskih moči pri 6.000 vrtljajev na minuto.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code