Nešteto je opcij za predelavo F8X M3 in M4, ter nešteto podjetij, ki se s tem ukvarjajo. Med njimi je tudi ameriški Enlaes iz Laguna Niguel, Kalifornije. TAG Motorsport jim je dal priložnost in pozornost usmeril na njihove proizvode.

Ameriško podjetje je zaenkrat nepoznano, vendar vredno soja žarometov. Osredotočajo se na nemško sveto trojico: Audi, BMW in Mercedes-Benz, ki so po svoji kvaliteti in aerodinamičnosti znani že takoj ob prihodu iz proizvodnega traku. Ekipa, ki je v zakulisju projekta “ENLightened AEStethic” je predstavila nekaj dodatkov za F80 in F82.

enlaes-karbonski-dodatki-m3-m4 (11)

Kaj jih torej razlikuje od vseh ostalih podjetij? Sprednji podaljšek odbijača naprimer občutno sega bolj naprej, kar za vsakdanjo uporabo ni najbolj praktično, se pa izboljša aerodinamičnost. Zadaj se v svojem razkošju prikaže agresiven difuzor, ki se popolno sklada z zadnjim odbijačem in izpušnimi cevmi.

Enlaes omogoča tudi individualno izbiro dimenzij pletenja karbonskih vlaken, proces pa se začne z ročno izbranimi najkvalitetnejšimi kompoziti najboljših dobaviteljev na svetu. Če vas takšne podrobnosti o karbonskih vlaknih ne zanimajo, pa si lahko vseeno napasete oči v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code