Ne, žal ne gre za pravo vojaško oklepno vozilo, še manj pa za vozilo Slovenske vojske. Je pa vsekakor privlačna in domiselna preobrazba odličnega atleta. Lastniki športnih vozil se običajno odločajo za mat črno ali mat rdečo barvo, lastnik tega M5 pa je za svojega bojevnika izbral vojaško zeleno. Vozilo popestrijo tudi Vorsteiner VRS aerodinamični dodatki, vojaški agresiji primerno pa so nameščena tudi platišča Vorsteiner V-FF 105.

Za ta projekt se je lastnik odločil, da BMW F10 M5 spremeni v nekaj neobičajnega ter na pogled zanimivega. Zato se je odločil za vojaško zeleno mat folijo, ki jo je namestil na svoje vozilo. Marsikdo se za takšno barvo ne bi odločil, a priznati je potrebno, da temu športniku odtenek lepo pristoji. Če k tej barvi dodamo še aerodinamične dodatke Vorsteiner iz ogljikovih vlaken in Vorsteiner platišča pa ta M5 obrača glave mimoidočih kamor ga lastnik zapelje.

Za aerodinamiko je lastnim izbral Vorsteiner VRS kar je vsekakor odlična izbira. Ti deli iz ogljikovih vlaken so izdelani prav posebej za BMW F10 M5 s posebno natančnostjo. V primerjavi z običajnimi deli iz ogljikovih vlaken nudijo deli na tem vozilu pravo trdoto, aerodinamično moč in vzdržljivost. Vorsteiner VRS aerodinamični paket sestoji iz sprednjega podaljška spojlerja, zadnjega difuzorja in zadnjega spojlerja na prtljažnem pokrovu.

Kot omenjeno je lastnika avtomobil odel v vojaško zeleno mat folijo. M5 tako prejme zares edinstven izgled, fenomenalno pa se barva poda tudi k vsem omenjenim aero dodatkom ter zanimivim in privlačnim platiščem. Ta platišča Vorsteiner V-FF 105 so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. Obarvana so v t.i. barvni odtenek Carbon Graphite, kar je podobno barvi vseh aero dodatkov. Vse skupaj seveda nekoliko popestri rdeč logotip na sredini platišča.

Celostno gledano je BMW F10 M5 po takšnem posegu nekaj posebnega kar vsem ne bo všeč. A vse je izvedeno na zelo visokem nivoju, vozilo pa vsekakor ne izgleda slabo. Kaj takšnega bi si lahko omislila Slovenska vojska, kaj menite?

A Military Green BMW M5 With Vorsteiner Wheels And Aero Installed

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code