Zeleni pekel na določenih odsekih pogosteje terja svoj davek, zvita pločevina in kakšne lažje poškodbe so zato nekaj povsem vsakodnevnega... vseeno nas pri srcu zaboli, če je v nesreči vpleten kakšen legendaren Bavarec.

V spodnjem posnetku si oglejte trenutek nesreče, ko je zaradi izgube kontrole nad vozilom Audi TT zapeljal kar naravnost v ovinek in posledično v nič hudega sluteč E30. Vožnja naravnost čez “Adenauer Frost” je že nekaj povsem normalnega, če se tam znajdete v nedeljo zjutraj vam kakšna nesreča nedvomno ne uide.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Veliko gledalcev posnetka se je kasneje oglasilo z nasprotovanjem načinu vožnje trojke. Slednji naj bi bil prepočasen in na napačnem mestu, kar sploh ni res. Bavarec se je gibal hitreje od minimalne hitrosti, ki na Nürburgringu znaša 60 km/h, prav tako morajo počasnejša vozila voziti po desni, kar je BMW tudi počel.

Audi po posnetku sodeč nikoli ne bi izpeljal ovinka kar pomeni, da se je BMW le znašel ob nepravem času na nepravem kraju. Kasneje je bil objavljen še posnetek iz srebrne Opel Astre, ki si ga lahko ogledate spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code