Nova serija 7 je na trgu še dokaj svež avtomobil, poprodajna podjetja pa imajo zanjo že veliko zanimivih dodatkov in nadgradenj.

Ta dotični primerek ima na sebi čudovita platišča Kalifornijskega podjetja Vorsteiner, ki se večinoma ukvarja na poprodajne dele in ogljikovih vlaken in drugih izredno lahkih materialov. Še posebej so znani po fantastičnih platiščih, tako iz vidika dizajna kot kvalitete samih platišč.

Prav ta primerek prikazuje kako lahko platišča zares popestrijo in izboljšajo izgled vozila, ki sicer velja za uglajeno in predvsem prestižno. Na tej seriji 7 so nameščena platišča Vorsteiner V-FF 107 Flow Forged.

bmw-g11-7-series-750i-vorsteiner-V-FF-107 (16)

Vozilo v obdelavi je BMW 750i, ki ga poganja 4,4-litrski BMW TwinPower Turbo V8 motor, razvije pa 445 konjskih moči. To zadišča za izjemno pospeševanje do stotice, ki znaša le 4,3 sekunde, kar je za tako velik avtomobil odličen rezultat. Najvišja hitrost je tipično omejena na 250 km/h, a kljub temu je ta sedmica izjemen potovalnik z odlično izolirano potniško kabino ter udobjem na najvišji možni ravni. Je eno najboljših poslovnih limuzin na trgu.

Platišča, ki so nameščena na tej seriji 7 so velikosti 22×9 spredaj in 22×10,5 zadaj. Karoserija vozila je obdana z izjemnim Carbon Graphite odtenkom, kar se lepo poda k velikim in prav tako temnim platiščem prestižne limuzine. Vozilo v vsem blišču si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code