Japonsko poprodajno podjetje je očitno čakalo svoj pravi trenutek za razkritje njihovega ideala lepote. Bavarski hibridni športnik z azijskim privdihom vas bo očaral!

Krilna vrata in futurističen izgled: brez dvoma je i8 že sam po sebi pravo čudo, za katerim se vsepovsod obračajo glave mimoidočih. Res pa je, da je sedaj že kar nekaj časa prisoten na trgu, kar pomeni vedno večjo populacijo tega izjemnega modela in vedno manj začudenih pogledov. Energy Motor Sport ekipa je poskrbela, da lahko svojega BMW i8 predelate na takšen način, da bo za vedno istopal iz gruče ostalih, saj je njegov izgled skupaj s srebrno kromirano folijo popolnoma “odštekan“.

energy-motor-sport-i8 (18)

Se vam je pogled ustavil na njegovi obutvi? Izgled je dodatno izpopolnjen z izjemnimi BBS x Energy Motor Sport 21-palčnimi platišči, obdanimi s Pirelli P-Zero pnevmatikami. Po pokrovom motorja (-jev) ni nikakršnih sprememb, s tem se bodo očitno ukvarjala druga podjetja. Kromiranega lepotca bomo prvič lahko v živo občudovali na Tokyo Auto Salonu 2016, do takrat pa si lahko oči napasete v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code