Takoj po zadku, so se na spletu pojavile tudi fotografije famoznega prednjega konca in kontroverznih ledvičk.

Septembra, je BMW na frankfurtskem avtomobilskem salonu 2019, šokiral svoje privržence z razkritjem avtomobila Concept 4, čigar prednji konec je izzval prenekatere negativne kritike na račun dizajna. Prednji ledvički avtomobila, ki naj bi prikazal, kako bo izgledala prihodnja generacija BMW serije 4, sta bili namreč celo večji kot pri novi seriji 7, sedaj pa imamo že skoraj neizpodbiten dokaz, da se bodo pojavile tudi pri produkcijski različici.

Fotografija prednjega konca BMW G80 M3 brez kamuflaže je prišla z istega vira kot fotografija razkritega zadka avtomobila in čeprav do uradnega razkritja ne moremo 100 % trditi, da bo videz ostal tak, pa fotografije vseeno izgledajo precej pristne. Poleg ogromnih pokončnih ledvičk, se nam še najbolj kontroverzni zdita izboklini na vrhu ledvičk, med katerimi se nahaja BMW logotip.

Če vam že izgled ni všeč, vas lahko potolažimo, da bodo vsaj zmogljivosti brutalne. Novi BMW M3 bo zagotovo najboljši in najhitrejši M3 v zgodovini, za kar bo poskrbel štirikolesni pogon M xDrive ter 3.0 litrski TwinPower Turbo šestvaljnik, ki ga lahko že sedaj najdemo v modelih X3 M in X4 M. Po besedah Markusa Flascha, vodja oddelka BMW M, bo že osnovna različica ponujala okoli 480 konjskih moči, Competition pa bo imel še 30 konjskih moči več.

Do uradnega razkritja je sicer še skoraj pol leta, zato še počakajmo in upajmo na še kakšne zadnje modifikacije, ki bodo poskrbele, da bo še videz na isti ravni kot zmogljivosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code