Že res, da je barva Fire Orange iz programa BMW Individual običajno videna na BMW M modelih, pa vendar je nekdo pomislil, da bi takšna barva lepo pristajala tudi BMW serije 7. Pa ji res?

Oranžna morda ni najbolj popularna barva, pa vendar si je nekdo zamislil serijo 7 v prav posebnem oranžnem odtenku. Ta primerek sedmice je poln zanimive, bogate in zelo napredne opreme kot so paketi Autobahn Package, Drivers Assistance Plus in Plus II. Prav tako sedmica uporablja aktivno prilagodljivo komfortno podvozje, 360-stopinjski 3D pregled okrog vozila, parkirnega asistenta, polavtonomno vožnjo, opozorilo za vozilo v mrtvem kotu in mnoge druge dodatke.

bmw-750i-fire-orange (27)

Kaj točno to pomeni? Avtomobil je pol raznorazne opreme, za vas pa bomo našteli le nekaj bolj zanimive: dnevna zaščita pešcev, aktivni tempomat, aktivno vzdrževanje voznega pasu, opozorilo ob naletu vozila iz boka, asistent za vožnjo v zastojih, masažni in ventilirani sprednji sedeži, paket M-Sport, zadnji info-zabavni sistem z dvema zaslonoma, panoramsko steklo z LED osvetlitvijo, dišava zraka v vozilu, parkiranje s pomočjo pametnega ključa, napreden Head Up zaslon, zvočniški sistem Bowers&Wilkins in še nekaj drugih zanimivih dodatkov.

Vse skupaj ima za kar 34.000 evrov dodatne opreme, ki olajša vsakdanjo vožnjo, poskrbi za večji luksuz in varnost. S tem pa se cena vozila dvigne na okrog 120.000 evrov, kar vsekakor ni poceni.

Zunanjost je olepšana s karbonskimi pokrovi vzvratnih ogledal in 21-palčnimi 5-krakimi platišči, v potniški kabini pa so pedala iz nerjavečega jekla. Kar se tiče zmogljivosti avtomobil premore 450 konjskih moči in 650 Nm navora, kar poskrbi za zadostno odzivnost velike limuzine.

Bi kaj podobnega imeli v svoji garaži?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code