TAG Motorsports nikoli ne ostanejo brez dela in tudi tokrat je k njim prišel izjemen primerek BMW M4 Coupeja, katerega lastnik si je očitno želel nekaj več moči in izstopajočega izgleda.

Kombinacija BBS FI platišč v Gloss Black in Fire Orange barve karoserije je skorajda popolna in močno spominja na oranžnega dirkača E92 M3 GTS, ki je s svojim izgledom in zmogljivostjo presegel vsa pričakovanja in postal eden najbolj zaželjenih bavarcev na svetu. BBS platišča, ki jih M4 uporablja so trenutno najlažja v njihovi izbiri, vendar boste za takšno napredno stvaritev odšteli zajeten kupček denarja – okoli 8 tisočakov če smo natančni. Platišča so oblečena v Michelin Pilot Supersport pnevmatike dimenzij 255/30/20 spredaj in 285/30/20 zadaj. Za nameček vozilo uporablja še KW V3 prilagoljivo vzmetenje, s katerim se lahko člana BMW M družine poljubno preobrazi v normalno umirjeno vozilo ali pa v trdoto pravega dirkalnika, za zaustavljanje pa poskrbijo TAG Motorsports oranžno pobarvane zavorne čeljusti.

fire-orange-m4 (8)

Oranžna zunanjost je zaključena z RKP sprednjim karbonskim podaljškom odbijača in zadnjim difuzorjem, ONEighty zatemnjeni LED žarometi pa dodajo pridih skrivnostnosti. Vendar vse ne ostaja le pri izgledu: Individual Fire Orange prejme še AWE Non-Resonated SwitchPath, paket Diamond črnih zaključkov izpuha s premerom 102 mm in ESS E-Tronic čipiranjem skupaj z BMC zračnim filtrom. Izboljšana zmogljivost, zvok in izgled so odlična kombinacija za vsakega navdušenca, končni izdelek pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code