Ta BMW X6 M seveda kot že znan prihaja iz BMW salona Abu Dhabi. Drži se ga ogromno poprodajnih delov različnih svetovno znanih poprodajnih proizvajalcev. Ni slabo!

Kljub splošnemu mnenju, da je ta veliki SUV eden najbolj agresivnih športnih mestnih terencev je zelo očitno za izboljšave in popravke še veliko prostora. Če ne verjamete si oglejte spodnji končni izdelek!

BMW X6 M na sebi nosi vzvratna ogledala odeta v ogljikova vlakna, črne ledvičke, črne stranske črte, črne zračne reže na boku in črno streho kar je vse del paketa dodatkov M Performance. Podjetje 3D Design pa je vozilo opremilo z aerodinamičnim paketom, ki vsebuje sprednji spojler, stranske pragove, zadnji difuzor in spojler na prtljažnih vratih.

Avtomobil ima tudi ogromna 23-palčna platišča AC1 podjetja AC Schnitzer in Akrapovičev izpušni sistem, ki spreminja zvok motorja glede na obrate pod katerimi se vrti motor.

bmw-x6m-abu-dhabi (17)

V notranjosti je X6 M skoraj v celoti oblečen v rdeče usnje, po celi potniški kabini pa je tudi ogromno rdečih šivov, ki notranjost zavijejo v prijetno celoto.

BMW X6 M sicer poganja 4,4-litrski TwinPower Turbo V8, ki v osnovi razvije 575 konjskih moči in 750 Nm navora. Do stotice pospeši v za 2340 kilogramov težek avtomobil osuplivih 4,2 sekunde.

Poprodajno dodelan primerek iz Abu Dhabija si oglejte spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code