Na kitajski lokalni spletni strani Xcar so bile objavljene fotografije ekskluzivne kitajske limuzinske različice BMW serije 1.

Fotografije so bile posnete med pripravami na avtomobilistični sejem Guangzhou, kjer so na ogled pripeljali limuzinsko serijo 1 v rumenem in modrem odtenku, razkrili pa so tudi notranjost.

BMW bi lahko na limuzinski enici preprosto uporabil oblikovanje iz kombilimuzine, ki se prodaja po celem svetu. Namesto tega so uporabili precej drugačne linije in oblikovalski jezik. Sprednje in zadnje luči so povsem spremenjene in zato limuzina v primerjavi s kombilimuzino ponuja bolj odrasel izgled.

Potniška kabina se razlikuje od kombilimuzinske, saj limuzinska serija 1 uporablja elemente, ki so uporabljeni v spredaj gnanih BMW modelih. Pohvali se lahko z ambientno osvetlitvijo kabine. V nekaterih elementih pa je enica drugačna od vseh dosedanjih modelov, npr. kljuke na notranji strani vrat.

Ko se bo v prvi polovici leta 2017 začela prodaja na Kitajskem bo avtomobil ponujal tri različne motorje. Najmanjši bo 1,5-litrski turbo trivaljnik s 136 konjskimi močmi, skrival pa se bo pod oznako 118i. Na voljo pa bosta še 2,0-litrski štirivaljni bencinski motor s 192 konjskimi močmi v 120i in 2,0-litrski štirivaljnik z 231 konjskimi močmi.

Oglejte si ekskluzivno enico. Bi si jo želeli tudi v Evropi?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code