Na spletu so zaokrožile fotografije prihajajoče nove generacije BMW X6, ki obljublja kombinacijo BMW X5 in BMW X4.

Nova generacija BMW X5 je že tukaj, prvi primerki pa so tudi že pri strankah. X5 je odličen avtomobil, kar smo izvedeli tudi na slovenski predstavitvi, pa vendar še vedno veliko ljudi čaka na predstavitev sestrskega avtomobila BMW G06 X6, ki bo predstavljen že prihodnje leto. Obljubljajo velik napredek v primerjavi s prejšnjo generacijo, v skladu z X5 pa se bo tudi mersko nekoliko povečal.

Do B stebrička si avtomobila praktično delita večino sestavnih delov, vseeno pa bo imel X6 nekoliko drugačen ‘styling’ od modela X5 kar smo tudi že navajeni iz preteklosti. Veliko smernic bo verjetno povzel po novem BMW X4, kar dokazujejo tudi spodnje slike opaženega prototipa, zato ciljamo na videz nekakšne kombinacije modelov X4 in X5. Še vedno ne moremo z gotovostjo trditi kakšen bo, saj Nemci uporabljajo zelo napredno kamuflažo, ki skrije točno tisto, kar nam proizvajalec želi skriti in so ponavadi narejene tudi tako, da nas zanalašč zavajajo. Kakorkoli že, na končni videz še počakajmo, ledvički pa resnično delujeta ogromni.

Motorizacija bo zagotovo enaka kot pri BMW X5 zato pričakujte modele xDrive40i in M50i za bencinske navdušence, ter xDrive30d in M50d za ljubitelje plinskega olja. Na model BMW X6 M še počakajmo po vsej verjetnosti pa ga bomo videli vzporedno z novim BMW X5 M.

Fotograf: Bimertoday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code