V Münchnu so med testiranji opazili naslednjo generacijo BMW serije 1 limuzina, ki naj bi bila narejena ekskluzivno za kitajski trg, pa že sedaj temu ni tako. Jo bomo dočakali tudi pri nas?

Ko je BMW lansko leto lansiral limuzinsko različico serije 1 so obljubili, da bo model ostal izključno za kitajski trg. Leto se je obrnilo, že poleti pa smo izvedeli, da je prej omenjeni model po novem na voljo tudi v Mehiki. Ali to pomeni, da ga BMW namerava ponuditi tudi na ostalih trgih in ali to pomeni, da bo prišel tudi v Evropo? No zaenkrat ni še nič uradnih informacij, pa vendar so fotografi med testiranji na ulicah bavarske prestolnice, v objektiv ujeli prototip limuzinskega BMW serije 1, blizu njihovega tehnološkega centra.

Zakaj je ta odet v kamuflažo? Ker bavarci že pripravljajo prenovljeni model. Kot lahko vidite, je zakrita celotna spodnja polovica avtomobila, vključno s prednjim in zadnjim koncem. Več kot očitno bodo spremembe doletele prve in zadnje luči, odbijače in slavne ledvičke, bolj agresivno in mišičasto pa izgledajo tudi stranski pragovi.

Vse te kozmetične dodelave se skladajo z naslednjo generacijo BMW serije 1, ki bo svoj evropski debi doživela že prihodnje leto. Ali to pomeni, da bo Evropa dobila novega člana v družini serije 1? Na to še ne poznamo odgovora, bi pa bilo zelo dobrodošlo še posebej sedaj, ko je Mercedes Benz predstavil limuzinsko različico razreda A, Audi pa tudi že nekaj časa trži limuzinsko različico njihovega modela A3.

Fotograf: carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code