Dolgo je trajalo preden je bil naposled le opažen povsem novi BMW X2 s skoraj povsem odstranjeno kamuflažo. V kolikšni meri je sploh podoben konceptu?

Ta prototip, ki je bil nedavno opažen med transportom na eni izmed prikolic. Pod kamuflažnim vzorcem so bile skrite le še zadnje luči, območje okrog zadnjega stekla in okolica sprednjih ledvičk. Na srečo gre za zelo majhna področja pokritosti s folijo in lahko pravzaprav vidimo končen izdelek; BMW X2.

Vozilo opaženo na tovornjaku je vsekakor vstopna različica novega BMW X2, saj je stilski športni paket dodatkov povsem odsoten. Na naše veliko veselje so sprednja svetila prav tako agresivna kot so bila na prvem prototipu, ki smo ga lahko videli prejšnjo pomlad. Še ena zanimivost se je prenesla iz prototipa in sicer ima BMW X2 na boku, na stebričku C BMW logo kot smo ga videli pri prvem prototipu. Najverjetneje gre za zanimiv nov trend, ki ga bo BMW uvajal pri svojih novih vozilih.

bmw-x2-spy (3)

Pred uradno predstavitvijo si želimo še fotografij notranjosti, kljub temu, da pričakujemo, da bo končni izgled močno podoben notranjosti modela X1. Sklepamo in upamo, da bo BMW nov model X2 predstavil še pred koncem leta. Seveda je zaradi skoraj popolnoma razkritega modela X2 verjetnost razkritja še občutno večja. Seveda kmalu za tem pričakujemo tudi različico M Performance.

Vir: CarScoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code