Ker je naša ekipa vedno v lovu za ekskuzivnimi BMW primerki, smo tokrat v Ljubljani opazili BMW F90 M5 v Frozen Marina Bay Blue barvi karoserije.

Pod pokrovom motorja BMW F90 M5 leži 4,4-litrski Twin Turbo V8 bencinski motor, ki razvije 600 konjskih moči in 750 Nevtonmetrov navora. Pogonski sklop prvič v zgodovini M modela predstavlja napredni M xDrive štirikolesni pogon in pa osem stopenjski samodejni ZF menjalnik. Vse to pomeni, da F90 M5 do stotice pospeši v 3,4 sekunde. F90 M5 je najhitrejši serijski avtomobil znamke v zgodovini, seveda če ne upoštevamo izboljšane Competition različice, ki je bila predstavljena pred parimi dnevi.

Novinca smo tokrat opazili v Ljubljani (BMW A-Cosmos), nameščene pa ima Češke tablice. Gre za novinarski primerek, ki je odet v Marina Bay Blue barvo zunanjosti. Le-ta barva se mu več kot odlično poda in lepo prikaže vse agresivne poteze karoserije. Zaradi barve ga bo boste na cesti verjetno hitro opazili, če pa to ne bo dovolj, da pritegne vašo pozornost, boste pa zagotovo slišali izjemno zvočno kuliso ki jo zagotavlja izpušni sistem s štirimi izpušnimi zaključki. Bodite pozorni, saj se bo ta F90 M5 zagotovo kmalu grmel po slovenskih cestah!

BMW F90 M5 zaenkrat še počiva, a verjamemo, da ga bo kaj kmalu nekdo odpeljal in užival v vožnji vrhunskega nemškega vozila. Za njega boste morali v Sloveniji odšteti vsaj 157.500 tisoč evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code