Nove fotografije, ki so bile ujete med testiranjem kljub veliki količini kamuflaže prikazujejo oblikovalske smernice nove generacije športnega terenca z imenom X5.

Kljub temu, da je trenutna generacija modela X5 po izgledu še dokaj sveža, pri bavarski znamki že zaključujejo testiranja nove generacije, ki naj bi bila v prav vsem boljša od trenutne. V najnovejših fotografijah, ujetih med testiranjem (kljub kamuflaži), pa vidimo kakšne dizajnerske smernice so oblikovalci ubrali pri razvoju.

BMWBLOG-bmw-x5-g05-spied (1)

Seveda je še vedno izjemno težko določiti vse linije karoserije, a dovolj je, da razločimo nekaj pomembnih potez. Spredaj opazimo, da bo bodo pri znamki z modelom X5 nadaljevali smernice, ki jih je začrtal že manjši ter nedavno predstavljeni X3. To pomeni, da so sprednje ledvičke večje, sprednji žarometi so na videz bolj moderni, saj so oblikovani iz večih ravnih linij in manj krivulj. Stvari na boku postanejo bolj zanimive, saj so se pri znamki odločili, da ne bodo nadaljevali zadnjega stebrička v ”Hofmeister Kink” obliki, temveč so uporabili bolj zaobljeno linijo zadnjega okna.

Zadaj je kamuflaže še največ, kar pomeni, da lahko opazimo le velike kvadratne zaključke izpušnih cevi. To bi lahko pomenilo, da gre za zmogljivejšo različico X5 xDrive50i, ki ma pod pokrovom vgrajen osemvaljni bencinski motor. Kljub vsemu, pa menimo, da bo X5 čudovita interpretacija najnovejšega oblikovalskega jezika znamke. Trenutno je po mnenju marsikoga najlepši športni terenec X3, a prav X5 mu lahko brez težav lovoriko tudi odnese.

 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code