BMW M5 nove generacije F90 bo na voljo spomladi naslednjega leta z zelo zanimivo barvno paleto, danes vam predstavljamo BMW M5 v Snapper Rocks Blue barvi.

Ena izmed standardnih barv na voljo za novo generacijo BMW M5 je tudi Snapper Rocks Blue. Prav ta barva je bila uradno prvič predstavljena na prenovljeni seriji 4. Danes vam na ogled postavljamo novi BMW M5 v točno tem odtenku. BMW M5 F90 bo na voljo spomladi naslednje leto z obsežno paleto barv zunanjosti. Za kupce bo tako na voljo Alpine White, Black Sapphire Metallic, Singapore Gray Metallic, Snapper Rocks Blue Metallic, Marina Bay Blue Metallic, Donington Grey Metallic ter Bluestone Metallic barvo. Preko Individual programa si bodo lahko kupci izbrali še Azurite Black Metallic, Champaign Quartz Metallic, Almadine Brown Metallic, Rhodonite Silver Metallic, Frozen Marina Bay Blue, Pure Metal Silver and Frozen Dark Silver. Verjamemo pa, da bo paleta barv z leti le še naraščala. Novi BMW M5 je bil v vseh barvnih odtenkih sicer že predstavljen.

BMWBLOG-bmw-m5-f90-snapper-rocks-blue (3)

Vsaka barva je na svoj način posebna, s temnejšimi barvami pa je seveda nekoliko manj opazen kot s svetlejšimi. Srebrne barve poudarijo bočno linijo, ki poteka vse od sprednjega do zadnjega konca. Kupci, ki bi radi izstopali bodo prav zagotovo posegali po kričečih barvah, kot je na primer Snapper Rocks Blue, ki spreminja odtenek glede na vir svetlobe. Pod pokrovom motorja je nameščena najnovejša izvedenka 4,4-litrskega V8 bencinskega motorja z dvema turbinskima polnilnikoma. Le-ta razvije 600 ”konjev” in 750 nevtonmetrov navora. Vse to pomeni, da s pospeškom do stotice v 3,4 sekunde, poleg izjemnega zunanjega izgleda prinaša tudi veliko zmogljivosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code