Bliža se predstavitev novega BMW X6 in s tem tudi M različice, katere prototip je bil prvič ujet tudi znotraj.

To so prve ‘vohunske’ fotografije prototipa prihajajočega BMW X6 M, ki na prvi pogled ne razkrivajo prav dosti, a obenem veliko – še posebej pri notranjosti. Zunaj izgleda z izjemo standardnih dodatkov kot so bolj športni odbijači, M zavore in štiri izpušne cevi skoraj identičen prototipu običajnega BMW X6, ki je bil že nekajkrat opažen. Do B stebrička bo torej avtomobil skoraj identičen že razkritemu BMW X5 oziroma v tem primeru BMW X5 M, na katerega pa moramo še nekoliko počakati.

Bolj zanimive so slike notranjosti, ki pa razkrivajo veliko. Dizajn notranjosti bo skoraj identičen tisti v modelu X5, zanimivo pa je to, da lahko v prototipu opazimo povsem novo prestavno ročico, ki pa ni enaka tisti v modelih M5, X3 M in X4M, kot bi morda pričakovali. Tudi sedeži izgledajo izjemno dobro, ostalo pa je bolj ali manj zakrito.

Naslednja F96 generacija BMW X6 M, si bo z modelom X5 M delila tudi S63 pogonski agregat, ki pa bo ponujal nekoliko več moči in limuzinskega modela M5, ki že v standardni obliki ponuja 600 konjskih moči. Le ugibamo lahko, da se bo končna številka gibala v okolici 625 konjskih moči, kot jih ponuja M5 Competition, izključeni pa niso niti Competition modeli obeh X5 M in X6 M.

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code