Nova serija 3 obljublja veliko in verjamemo, da bo več kot le stoodstotno izpolnila naša pričakovanja. Z veseljem vam predstavljamo BMW serije 3 z oznako 330i v Portimao Blue barvi, ki je že zapeljal na slovenske ceste.

Novo serijo 3 smo končno dočakali tudi v Sloveniji! Prvič smo jo videli na pariškem avtosalonu, ki je potekal oktobra lani. Sedaj pa se nova serija 3 že pogumno pripravlja na nove dogodivščine po čudovitih slovenskih krajih. Naša ekipa je kot vedno tudi včeraj bila na preži, kar pomeni, da vam danes z veseljem predstavljamo novo serijo 3 s številnimi fotografijami. Gre za različico 330i v Portimao Blue barvi zunanjosti z M Sport paketom. Omenjeno je zagotovo ena izmed boljših kombinacij nove serije 3. Na novo serijo 3 smo čakali kar nekaj časa in sedaj lahko po prvem nekoliko bolj podrobnem ogledu v živo z zagotovostjo trdimo, da bo predstavljala močno konkurenco v segmentu limuzin srednjega razreda.

RAZKRIVAMO: To so cene nove serije 3 v Sloveniji!

V tej atraktivni modri barvi Portimao Blue in v kombinaciji z M Sport paketom je avtomobil res prava paša za oči. Nova serija ima precej bolj ožja sprednja žarometa ter nekoliko večje ledvičke, ki so po novem združene. Dizjan je izjemno prefinjen, svoje pa doda seveda tudi M Sport paket v tem primeru. Le-ta doda bolj izrazit komplet odbijačev, različne dodatke na karoseriji, večje zavore in nekaj dodatkov v notranjosti. Pri različici 330i gre za bencinski 2,0-litrski štirivaljnik v kombinaciji z osem-stopenjskim Steptronic menjalnikom. Motor razvije 190 kilovatov oziroma 258 konjskih moči in 400 nevtonmetrov navora. Do stotice je potrebnih le 5.8 sekund, končna hitrost pa je seveda omejena na 250 kilometrov na uro.

Največji adut zdaj že sedme generacije serije 3 je zagotovo precej izboljšana vozniška dinamika, saj so v zadnjih generacijah več poudarka posvečali udobju. Ampak to bomo seveda lahko potrdili šele takrat, ko bomo z novo serijo 3 naredili prve kilometre. Na popolnoma drugem nivoju so tudi asistenčni sistemi in vsa tehnologija. V notranjosti bo prostora za vse potnike in prtljago veliko več, tudi preglednost je izboljšana. V primerjavi s prejšnjo generacijo je sprememb in novosti res veliko, ampak vse to bomo bolj podrobno opisali v testu.

Nova serija 3 je vse od predstavitve prve generacije leta 1975 prepričala ogromno število kupcev. Verjamemo, da bo tako izpopolnjena serija 3 presenetila z izjemnimi prodajnimi številkami. Komaj čakamo na prve kilometre!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code