Lahek, 11-delni set kolekcije BMW i pooseblja osredotočenost znamke na vse najmanjše detajle. Originalna dodatna oprema BMW i odlikuje trajnostna naravnanost in dobro premišljena oblika, ki omogoča raznolikost uporabe.

Cilj je bil narediti domiselne, dobro premišljene in uporabne izdelke, ki na vsakodnevni ravni izkazujejo jasno obliko, robustnost, lahkotnost in multifunkcionalnost. Razvijalci so za izdelavo dodatne opreme uporabili materiale narejene iz odpadnih snovi, kot denimo reciklirane PET plastenke in obnovljive materiale.

»Oblikujemo in izdelujemo naše izdelke v skladu s procesom ‘od zibelke do groba’. Naš cilj je ohranjanje virov in, v kolikor je to mogoče, uporaba recikliranih materialov. Na primer, razvili smo preprogo, ki jo je prvič možno v celoti reciklirati,« razlaga Susanne Wüst, produktni vodja originalne dodatne opreme BMW i.

Linija izdelkov je nekoliko bolj cenovno dostopna od Louis Vuitton kolekcije za BMW i8, ki je bila predstavljena nekaj mesecev nazaj, o luksuzni kolekciji izdelkov si lahko več preberete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code